International Software Quality Institute

Requirements Engineering is more than a dream

Requirements Engineering is more than a dream

2018-09-26T13:37:45+00:00September 25th, 2018|iSQI, Requirements Engineering|

DREAM18 event: Win an IREB® Advanced Level Exam at the iSQI stand during DREAM18

On October 4th, the next DREAM event will open its doors to welcome everyone interested in Requirements Engineering and Management. DREAM is indeed the event for Dutch Requirements Engineering And Management. iSQI is proud sponsor of this event together with the IREB board, and you can find our stand and meet us there again this year.

Requirements Engineering has established itself  in The Netherlands and across the world. The DREAM event has now been running for 9 years and is going strong. Last year we saw close to 400 delegates visit the event and attend many interesting presentations.

The objective of DREAM18 is not only to inform the audience about all that is happening in the world of Requirements Engineering and management, but also to get thoughts and discussions going about the future and where we are heading. Last year for instance UX (User Experience) was one of the topics presented in a Keynote. How will this influence us and what will be our role in it all? This year you will see a line-up of great speakers too. If you want to see the program, just visit https://www.dreamevent.nl/index.php/programma

DREAM event has its own website with all relevant information available there: https://www.dreamevent.nl

Visit the iSQI stand at DREAM18 and maybe you will be the luck winner of a FREE IREB® Advanced Level Exam…want to know how…come and talk to us at the iSQI stand.

We hope to see you at DREAM18 on October 4th at the Van der Valk Hotel Vianen.

DREAM18 evenement

Win een IREB® Advanced Level Examen op de iSQI stand gedurende DREAM18

Requirements Engineering is geen droom maar realiteit

Op 4 Oktober aanstaande vindt het jaarlijke DREAM evenement plaats, waar een ieder die belangstelling heeft in Requirements Engineering en Management van harte welkom is. DREAM staat voor Dutch Requirements Engineering And Management en is hèt evenement in Nederland op het gebied van Requirements Engineering. Ook dit jaar is iSQI wederom trotse sponsor samen met IREB. U kunt ons op DREAM vinden in onze stand gedurende het evenement.

Requirements Engineering heeft inmiddels in Nederland een sterke positie verworven, net als over de gehele wereld trouwens. Het feit dat dit het negende DREAM event wordt is daar mede een bewijs van. Vorig jaar mochten wij tegen de 400 bezoekers verwelkomen, en ook dit jaar rekenen wij op een goede opkomst. De presentaties zowel als de beurs voor de beoekers maken DREAM tot een waardevolle dag voor een ieder met belangstelling voor Requirements Engineering.

Het doel van DREAM is niet alleen om de bezoekers te informeren, maar ook om te inspireren en tot denken aan te zetten. Vorig jaar bijvoorbeeld, was de afsluitende keynote een presentatie over UX (User Experience). Dit is een gebied dat steeds meer in opkomst is en in landen om ons heen al sterk ontwikkeld is.

Wilt u meer weten over het programma voor dit jaar, ga dan naar:

https://www.dreamevent.nl/index.php/programma

Het DREAM event heft ook een eigen website waar u nog veel meer informative kunt vinden en waar u zich ook kunt aanmelden:

https://www.dreamevent.nl

Bezoek de iSQI stand op DREAM18 en wellicht bent u de gelukkige winnaar van een GRATIS IREB® Advanced Level Examen…wilt u weten hoe u kunt winnen…kom naar de iSQI stand en wij vertellen u graag meer…

Wij verheugen ons op uw komst naar DREAM18, op 4 oktober aanstaande in het Van der Valk Hotel te Vianen.